Minimál stílus antik elemekkel

A budai hegyek tövében, négy tagú család számára terveztem újra ezt a közel 90nm alapterületű lakást. Eredetileg két nagy szobája volt és egy kicsi konyha, étkezővel. A mosdók száma is kevés volt, így alapos átalakításra volt szükség. A két fiú kamaszkorú, ezért fontos volt, hogy külön szobájuk legyen, még akkor is, ha így viszonylag kicsi alapterület jut majd számukra. A belvárosi lakásokra jellemző közel 4 méteres belmagasság azonban engedte, hogy fekvőgalériával növeljük az életterüket. A konyha és étkező átkerült a hajdani nappali szobába, így a volt konyha, étkező, spájz és a fürdőszoba területén helyeztük el a szülői hálót, nagyobbítottuk meg a fürdőszobát és sikerült egy további mosdót is kialakítani. Az átalakítás során több olyan régi családi bútorttól is meg kellett válni, amiket a család szeretett, de akadt néhány, ami maradhatott. A tulajdonosok kérésére az átalakításnál és a berendezésnél is figyelembe vettem Feng Shui elveit.

 

© 2019 by Tajcs Interior Design & Art

+36 20 973 6012  |   info@tajcsinterior.com

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Instagram - Black Circle